Hvorfor sonic lipstick?

Det startede med at vi gerne ville have en nørdfeministblog på dansk.

Men hvad skal barnet hedde?

Lige da sad vi ofte oppe til meeeeeeeeeget sent for at se det nyeste Dr. Who afsnit, og ville derfor gerne have en reference til serien, men det skulle også gerne afspejle vores grundlag.

Vi søgte og ledte og tænkte så på Sarah Jane – kvindefiguren der ændrede Dr. Who. Det gik fra at seriens kvindelig “companions” altid råbte på hjælp fra Doktoren, til en ny og mere selvkørende kvinde som selv havde noget at byde på.

Så svaret var selvfølgelig at opkalde siden efter Sarah Janes soniske læbestift.

Langt senere har der i gruppen været kollektivt oprør mod den nye showrunner – Stephen Moffat, manden som skrev nogle af de bedste episoder i Russel T Davies regeringstid, og som sidenhen, gentagende gange har lidt af misogyne opstød som han derudover slet ikke har kunne se at der var noget galt i?!

Men altså bare fordi vi ikke kan lide Stephen Moffat betyder det jo ikke at der findes en fantastisk masse genial gammel Dr. Who!

Og serien er derudover den længst kørende sci-fi serie nogensinde!

Derudover skal tilføjes at bloggen her er vores legeplads, derfor kan indholdet være voldsomt varierende, og er generelt mest det vi lige følte for at ytre os om!