Endelig fandt Nolan ud af at kvinder også er mennesker!

Batman – no spoilers
Selvom jeg hele tiden godt har kunne lide Nolans Batman har jeg været lidt bange for at gå ind og se The Dark Knight Rises, og holdt mig fra trailers og foromtale (noget der ligner mig meget dårligt!) for der er et stort men!

Han har fandeme ikke på nogen som helst måde kunne finde ud af  kvindefigurer.

Jeg mener, alle figurer i de to første film er gennemtænkte og har fået eksistensberettigelse og  baggrund (og ja jeg ved godt at man aldrig får Jokerens baggrund, men han snakker fandeme næsten ikke om andet alligevel), altså lige bortset fra kvinderne?! Rachel er UDELUKKENDE en plotlinje!

Det er faktisk der hvor jeg fik kraftig brækfornemmelse i den nye film da Bruce Wayne står og bliver lidt tudevorn over et billede af Rachel Dawes.

Men heldigvis virker det som om, at der er nogen der har sat sig ned med Nolan inden den seneste film og sagt: De der kvinder vi har med i filmen, altså, prøv lige et øjeblik at forestille dig at de var mænd, og så kan vi godt gøre dem til kvinder igen når du lige har tænkt over dem uden at du blev distraheret af deres køn…

Og det lykkedes sgu! Godt gået!

Jeg havde faktisk ikke troet at nogen kunne komme efter hende her:
Og slet ikke Anne Hathaway! Men godt gået!


Og lige en sidste ting: Jeg er helt ok med at en kvindelig “superhelt” render rundt i høje hæle, bare der er en god grund… (igen, godt gået)

Opdateret: en fin opsummering af mit problem med Nolan (på engelsk)

1 thought on “Endelig fandt Nolan ud af at kvinder også er mennesker!

  1. Jeg var så klar til at hade Hathaway, men hun gjorde det bare; hun var så god! Jeg vil se en Catwoman-film med hende! Så, så god…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *