Damn you Google!

Jeg elsker min reader, den er en af grundene til at Google får lov til at styre mere og mere af mit liv, så da jeg i morges blev mødt af denne besked:

image

Havde jeg det sådan her:

image copy

Undskyld hvad?! NEJ!!!

…åh nej hvad gør man så?

Man går febrilsk igang med at finde en afløser, og udfordringen er i høj grad at alle de andre kræver en eller anden form for installation. Og når nu man godt kan lide at sidde lige så stille og roligt i forkostpausen og læse sine feeds (og ikke lige har lyst til at installere noget som helst privat på sin arbejdscomputer) ja så er man lidt udfordret.

Men jagten gik igang, Newsblur var tydeligvis bukket under for presset og var umiddelbart lidt klodset i min øjne… Lige pt. er det endt med Feedly

Og udover det, Google reader er det Google produkt jeg bruger allermest, det her giver slet ingen mening i mit hovede! Det kan godt være at de fleste ikke benytter RSS, men der er stadig rigtigt mange af os der gør det. Og RSS er ikke det samme som, og kan ikke erstattes af, sociale medier. Twitter bliver aldrig et alternativ for mig. Det er slet slet ikke det samme jeg bruger Twitter til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *